Vacatures

Het team van R.K. basisschool de Twaalfruiter is op zoek naar leraren die houden van een uitdaging en die graag werken aan hun eigen ontwikkeling.
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en onderzoekende onderwijsprofessionals die binnen teams willen bouwen aan de ambities van onze scholen: 'Het beste onderwijs voor ieder kind.'
Wij zoeken teamspelers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de school. Beschik jij over een onderzoekende houding, ben je oplossingsgericht en gedreven om je te ontwikkelen en verbeteren?
Wij komen heel graag met je in contact!

Hieronder vindt u de actuele vacatures:

Vacature leraar groep 7 

Ervaringen van onze collega's van de Twaalfruiter:

“Ik vind het nauw samenwerken met collega’s fijn. We stimuleren en motiveren elkaar om samen goed onderwijs te maken. Het is onwijs tof om te zien hoe hard iedereen werkt om samen het beste onderwijs voor de leerlingen neer te zetten.”
Manon Bontje – Leraar groep 6 & 7

 

“Bij ons op de Twaalfruiter is er veel ruimte voor startende leraren. We geven ze de vrijheid om te groeien. Persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Lieve collega’s die je ondersteunen en begeleiden. Maar ook ervaren leraren hebben we hard nodig. Parallel collega’s om mee samen te werken. Samen onderwijs verbeteren en streven naar het beste voor onze kinderen.”
Lara Hoogenboom – Leraar groep 1/2

 

“Wij als leraar zorgen voor onze professionaliteit en verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat onze leerlingen het beste uit zichzelf en een ander kunnen halen.
Mooier kan in mijn ogen niet qua onderwijs en ik ben daarom van mening dat wij echt het verschil maken.”

Danuta Donk – Leraar groep 8