Vacature adjunct directeur/teamleider

Wij zoeken een adjunct directeur/teamleider voor de grootste school van Nederland! Bekijk hier de vacature

Vacature HB-specialist

Wij zoeken een enthousiast, gedreven HB-specialist met kennis van zaken en vaardigheden om te voldoen aan de onderwijsbehoeften van (hoog) begaafde kinderen. Bekijk hier de vacature

Vacature leraar Kleine Ezelklas, groep 1/2

bekijk hier de vacature


Vacature leraar groep 8c

Klas 8c van R.K. Basisschool De Twaalfruiter is op zoek naar een: 

LERAAR
die weet wat goed lesgeven is en geniet van z’n vak (wtf 1,0)
-vakmanschap – kwaliteit - gedreven-

We zoeken een leraar die
• plezier heeft in het werken met groep 8;
• vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, net als wij;
• die graag meer wil leren over wat effectief onderwijs is, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken;
• die samenwerkt met collega’s in leerteams om zelf verder te ontwikkelen en de kwaliteit van het onderwijs in de hele school daarmee omhoog brengt;
• aandacht en oog heeft voor collega’s, leerlingen en ouders;

Als leraar kom je te werken in klas 8C van Locatie De Tuinlanden. 8C is een gezellige groep die hard werkt en ook volgend jaar het maximale er uit wil halen. Helaas is het ons nog niet gelukt om een goede leraar voor ze te vinden. Ben jij diegene die hier verandering in brengt?

Wij bieden jou
• een hele fijne klas;
• een gemotiveerd en enthousiast team om mee samen te werken;
• voldoende support doordat we meerdere groepen 8 hebben op elke locatie;
• de kans om opgeleid te worden tot een leraar die het neusje van de zalm weet wat betreft effectief onderwijs;
• de verantwoordelijkheid en regie over het onderwijs: vakmanschap terug naar de leraar.

Basisschool De Twaalfruiter
R.K. Basisschool De Twaalfruiter is de grootste basisschool van Nederland met ongeveer 1400 leerlingen. De school is gevestigd in Vleuten (gemeente Utrecht) in drie schoolgebouwen. Locatie Tuinlanden, Locatie Boomgaarden en locatie Het Balkon. Locatie De Tuinlanden heeft ongeveer 822 leerlingen, 32 groepen en 50 medewerkers. De leerlingen vormen een afspiegeling van de bewoners in De Wijk. De school heeft een goede naam en wordt door ouders positief beoordeeld vanwege het gevoel van kleinschaligheid en de resultaten die de school behaalt. 

Spreekt dit je aan?
Leraar van klas 8C op De Twaalfruiter is een mooie, uitdagende baan. Herken jij je in het profiel en wordt je er enthousiast van, dan komen we erg graag met je in contact! Je kunt je brief en CV mailen naar info@twaalfruiter.nl  Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van de school www.twaalfruiter.nl.  Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Karin Hulzebos (teamleider van de Tuinlanden) tel: 030-6668052.

Het heeft de voorkeur dat je per nieuwe schooljaar (20-8-2018) met ons opstart, maar wanneer dat niet kan, graag zo spoedig mogelijk.

bekijk hier de vacature

Enthousiaste leerkrachten gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en onderzoekende onderwijsprofessionals die binnen teams willen bouwen aan de ambities van onze scholen: ‘Het beste onderwijs voor ieder kind.’
Wij zoeken teamspelers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de school. Beschik jij over een onderzoekende houding, ben je oplossingsgericht en gedreven om je te ontwikkelen en verbeteren?

Wij komen heel graag met je in contact!

Onze scholen zijn volop in beweging en ontwikkelen zich naar een ‘High Performing School’ waarin werken in leerteams (PLG’s) een prominente plaats inneemt.

Spreekt dit je aan? Mail dan snel je motivatie en cv:

Mirte van den Berg - Directeur:  info@twaalfruiter.nl