Het team van R.K. Basisschool De Twaalfruiter is op zoek naar

Leraren die het gaaf vinden om in een High Performing School (HPS) te werken
(wtf 1,0)

 Bekijk hier de vacature

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en onderzoekende onderwijsprofessionals die binnen teams willen bouwen aan de ambities van onze scholen: ‘Het beste onderwijs voor ieder kind.’

Wij zoeken teamspelers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de school. Beschik jij over een onderzoekende houding, ben je oplossingsgericht en gedreven om je te ontwikkelen en verbeteren?

Wij komen heel graag met je in contact!

Onze scholen zijn volop in beweging en ontwikkelen zich naar een ‘High Performing School’ waarin werken in leerteams (PLG’s) een prominente plaats inneemt.

Spreekt dit je aan? Mail dan snel je motivatie en cv:

Mirte van den Berg - Directeur:  info@rkstr.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij die enthousiaste collega voor onze instroomgroep?

Over de Twaalfruiter:

De Twaalfruiter is de grootste basisschool van Nederland die ondanks de grootte juist opvalt door de kleinschaligheid. Wij zijn als High Performing School continu met elkaar in ontwikkeling om samen het beste en meest effectieve onderwijs te bieden. Bij ons op school staat de leraar dan ook centraal. Als leraar krijg je de ruimte om te werken aan je persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling.

Jij:

Jij bent een enthousiaste leraar die graag 5 dagen het verschil gaat maken in een instroomgroep . Die naast een afgeronde PABO zich verder wil ontwikkelen en professionaliseren. Samen met een groep leraren in een leerteam zoekt naar wat het beste onderwijs is. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beschik je over goede didactische vaardigheden.

Wij:

Wij bieden een uitdagende baan waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een team wat samen het meest effectieve onderwijs wil voor alle kinderen. Samen nadenken over goed onderwijs en hier ook echt iets mee doen. Een salaris conform de CAO Primair Onderwijs. Wij starten met een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een vast contract.

Contact:

Ben jij de enthousiaste leraar die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Yolanda de Wit of Nicole Ossendrijver: info@rkstr.nl. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Yolanda de Wit (teamleider) tel: 030-6668052.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoek je een leuke tijdelijke fulltime of parttime baan in het basisonderwijs?

Lees dan vooral verder want het team van de RK Basisschool de Twaalfruiter in Vleuten is per direct op zoek naar een nieuwe collega die tot de zomervakantie in diverse groepen inzetbaar is als vervanger voor een aantal zwangere collega's.

De Twaalfruiter is de grootste school van Nederland die ondanks de grootte juist opvalt door de kleinschaligheid. Een school waar kinderen in een fijne omgeving les krijgen en waar aandacht is voor het individu, waar we het best mogelijke onderwijs bieden, maar waar ook ruimte is voor het organiseren van leuke en gezellige activiteiten.

En hoewel de school goed onderwijs biedt kan het altijd beter. Op dit moment zijn we dan ook volop in ontwikkeling om door te groeien naar een High Performing School met het best denkbare effectieve onderwijs. We zijn dan ook enorm trots op datgene wat we tot nu toe als team al hebben bereikt. Als je graag aan je eigen ontwikkeling werkt door het lezen van vakliteratuur en het fijn vindt om samen met je collega’s team-studiedagen te volgen om vervolgens het geleerde in de praktijk te brengen en door te groeien tot een geweldige vakvrouw/vakman, dan is dit je kans!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of bent in de afrondende fase
  • Je bent in staat leerlingen, ouders en collega’s te enthousiasmeren, te motiveren en te stimuleren
  • Je bent een echte teamplayer en vindt het fijn om aan je eigen ontwikkeling te werken
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over goede didactische vaardigheden
  • Je bent full time of minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Een leuk team met gezellige en betrokken collega’s
  • Enthousiaste leerlingen en ouders
  • Een goed salaris conform de CAO Primair Onderwijs
  • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een vast contract
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Spreekt dit je aan?

Mail snel je motivatie en CV naar: info@rkstr.nl

Leerkracht van De Twaalfruiter is de avontuurlijke en uitdagende baan voor hen die graag het beste uit zichzelf halen en voor wie geen uitdaging te groot is. Gezien de ontwikkelingsgerichtheid van de school en de organisatie, is er veel ruimte om mee te vormen en te bouwen. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Gilbert Vermeulen of Yolanda de Wit (teamleiders) tel: 030-6668052.

Wij kijken er enorm naar uit om met jou in gesprek te gaan!