Aanmelden

Kleuters

Voor kinderen geboren van 2014 t/m 2018 kan een vooraanmelding worden ingestuurd, hiervoor kunt u het voor-aanmeldformulier invullen. Voor kinderen geboren in 2014 hebben wij nog plaats op locatie De Boomgaarden.

Zij-instroom groep 2 t/m 8

Heeft u kinderen die willen instromen in de groepen 2 t/m 8, neem dan contact op met Karin Hulzebos. Op dindag, donderdag en vrijdag is zij bereikbaar via telefoonnummer 030-6668052.

Zij-instroom binnen de wijk

Wanneer uw kinderen momenteel op een school binnen de wijk zitten, (OBS Vleuterweide of de Zonnewereld) verloopt eventuele overplaatsing na overleg met de betreffende directie.

Vooraanmelding (kind jonger dan 3)

De vooraanmelding van een kind van nog geen drie jaar wordt gedaan door het invullen van het vooraanmeldformulier.  Na de derde verjaardag van het kind ontvangen ouders een aanmeldformulier.

aanmelding

Indien u uw kind wilt aanmelden, vragen wij u het aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen de ontvangst van dit formulier binnen 2 weken na ontvangst (m.u.v. vakanties) per e-mail bevestigen.

Stuur het ingevulde formulier naar: r.k. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten, of mail het naar: sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.
 

Wachtlijst

De Twaalfruiter heeft met de twee andere scholen in Vleuterweide afspraken gemaakt over plaatsing van de kinderen in de wijk Vleuterweide en daarmee ook over de groei. Elke school in Vleuterweide neemt haar deel van de basisopvang én van de piekopvang voor haar rekening. Dat resulteert in een bepaald aantal leerlingen per schooljaar. Inmiddels hebben we voor de eerste maanden van het schooljaar 2019-2020 (t/m december 2019) het maximale aantal kinderen bereikt. Voor dit schooljaar is er een wachtlijst, die maximaal uit 30 leerlingen bestaat. Voor informatie over eventuele ruimte op de wachtlijst kunt u een mail sturen naar sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.

Contact:

Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op 030 6668052 en vragen naar Sharon Schipperijn. U kunt ook een mail sturen naar sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.