Aanmelden


Extra plekken

Kinderen die in 2013 zijn geboren kunnen wij nog plaatsen.

Kleuters

Kinderen geboren in 2013, 2016 en 2017 kunnen worden aangemeld.

Kinderen die in 2014 en 2015 zijn geboren kunnen op een wachtlijst geplaatst worden, hiervoor kunt u eveneens het aanmeldformulier gebruiken.

Zij-instroom groep 2 t/m 8

Heeft u kinderen die willen instromen in de groepen 2 t/m 8, neem dan contact op met Lara Hinfelaar. Op woensdag en vrijdag is zij bereikbaar via telefoonnummer 030-6668052.

Zij-instroom binnen de wijk

Wanneer uw kinderen momenteel op een school binnen de wijk zitten, (OBS Vleuterweide of de Zonnewereld) verloopt eventuele overplaatsing na overleg met de betreffende directie.

Aanmeldformulier

Indien u uw kind wilt aanmelden, vragen wij u het aanmeldformulier (print versie)/ aanmeldformulier (digitale versie) in te vullen. Wij zullen de ontvangst van dit formulier per e-mail bevestigen.

Stuur het ingevulde formulier naar: r.k. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten, of mail het naar: sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.
 

Wachtlijst

De Twaalfruiter heeft met de twee andere scholen in Vleuterweide afspraken gemaakt over plaatsing van de kinderen in de wijk Vleuterweide en daarmee ook over de groei. Elke school in Vleuterweide neemt haar deel van de basisopvang én van de piekopvang voor haar rekening. Dat resulteert in een bepaald aantal leerlingen per schooljaar. Inmiddels hebben we voor de schooljaren 2018-2019 en de eerste maanden van het schooljaar 2019-2020 (t/m december 2019) het maximale aantal kinderen bereikt. Voor deze schooljaren is er een wachtlijst, die maximaal uit 30 leerlingen bestaat. Voor informatie over eventuele ruimte op de wachtlijsten kunt u een mail sturen naar sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.

Contact:

Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op 030 6668052 en vragen naar Sharon Schipperijn. U kunt ook een mail sturen naar sharon.schipperijn@twaalfruiter.nl.