Opvang dichtbij of in het schoolgebouw van basisschool de Twaalfruiter, samen met vriendjes en vriendinnetjes uit de klas.

Dansen, muzikale vorming, sporten, spelletjes doen, knutselen, koken en lekker kliederen. Alles is mogelijk bij de buitenschoolse opvang van KOKO Kinderopvang. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze medewerkers, externe partijen of samenwerking met de school.

De locatie van BSO de Tovertuin is gevestigd in een mooi pand tegenover het gebouw van basisschool de Twaalfruiter (locatie Tuinlanden). Hier worden de jongste kinderen van 4 tot 5 à 6 jaar opgevangen.

BSO de Toverkunst is gevestigd in de school (locatie Tuinlanden) en is bedoeld voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar. Door het opsplitsen van de kinderen naar leeftijd kunnen we een leeftijdsgericht activiteiten aanbod bieden. Op alle twee de locaties hebben we ruime lokalen ter beschikking die kinderen uitdagen tot spel, maar waar ook ruimte is voor ontspanning. Alle kinderen gaan lekker buitenspelen op het schoolplein en de sportvelden tussen de beide gebouwen in.

Daarnaast bieden we bij BSO de Toverboom in de school van de Twaalfruiter (locatie Boomgaarden) opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier worden de kinderen in twee ruimtes opvangen naar leeftijd. Deze buitenschoolse opvanglocatie is alleen voor kinderen die ook op deze schoollocatie naar school gaan.

Ook voor voorschoolse opvang kunt u een beroep doen op BSO de Toverkunst.

Kijk op www.kokokinderopvang.nl voor meer informatie over onze organisatie. Hier kunt u bijvoorbeeld ook ons pedagogisch beleidsplan of de algemene brochure downloaden.

Direct plaats? Bel met onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang: 030-6771552

BSO de Tovertuin BSO de Toverkunst BSO de Toverboom

Kweektuinlaan 1-3 Kweektuinlaan 11 Doyenneperenlaan 1

3452 SR Vleuten 3452 SR Vleuten 3452 EC Vleuten

030-8908680 030-8908680 030-8908680